Teleroute fuvarbörze

Több mint 25 év tapasztalatával a Teleroute széleskörű online megoldásokat kínál a közúti szállítmányozó vállalatok számára szállítmányuk kezeléséhez. Célunk, hogy optimalizáljuk vállalkozása hatékonyságát és jövedelmezőségét. Ön akár teherautósofőr, fuvarozási vállalkozó, közepes vagy nagy nemzetközi szállítmányozó – nálunk megtalálja azokat a szolgáltatásokat, amelyek nemcsak költséghatékonyak, de megbízhatóak, kiváló minőségűek és testreszabottak is egyben.

A Teleroute különféle termékcsomagokat és előfizetési típusokat kínál – alkalmi használattól az egységes díjszabású all-inclusive tarifákig.
Keresse fel az Ön országának weboldalát (jobb felső sarok), és vegye fel a kapcsolatot értékesítési csoportunkkal, hogy megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb megoldást!

Mire használhatja a Teleroute-ot?

Keressen fuvart!

Keressen fuvart a napi 200 000 ajánlat között

A Teleroute fuvarbörze oldalon közzétett hatalmas mennyiségű ajánlattal egyszerűen és gyorsan kibővítheti megbízható európai kapcsolathálózatát.

 
Csökkentse az üresjáratot 43%-kal

Nincs több üres jármű: keressen fuvar ajánlatot egykattintásos felhasználói felületünkön, jusson extra bevételhez és növelje vállalata hatékonyságát.

A Teleroute felhasználóknak foglalt szolgáltatások

 • Icon Debt Mediation Service
  Adósságrendezés-közvetítés

  A Teleroute olyan közvetítési szolgáltatás biztosít, ami elősegíti a szállítóvállalatok által a szállítmánytovábbítók számára kiállított, elmaradt számlák kiegyenlítését.

  €25

 • Icon Transport Company Directory
  Szállítmányozási vállalatok jegyzéke

  Jusson értékes, naprakész információhoz több ezer európai szállítmányozó vállalatról. Találjon megbízható partnereket, vagy ellenőrizze, kikkel köt üzletet.

  ingyenes

 • Document Upload
  Dokumentumfeltöltés

  Egyszerűen megoszthatja az üzletek megkötéséhez vagy a partner kiválasztásához szükséges dokumentumokat online.

  ingyenes

 • Icon Transport Route Planner
  Útvonaltervező

  Tervezze meg útvonalait vagy nézze meg a címet a Szállításiútvonal-tervező térképén, és használja ki annak hatékony navigációs képességeit.

  ingyenes

Mit tehetünk Önért?

Tervezők

Minden egy képernyőn.
A célzott szállítási ajánlatok a közzététel pillanatában megjelennek az Ön asztalán. Rendelkezésre álló járműveinek hirdetése még soha nem volt ennyire egyszerű.

Cégvezetők

Idő- és pénzmegtakarítás.
A Teleroute vállalata igényeinek megfelelő megoldásokat és szoftvereket biztosít – kicsiben és nagyban egyaránt.

Független szállítók

Több nyereség és kevesebb kockázat.
Több rakományt, jobb kihasználtságot és nagyobb nyereséget érhet el a tanúsított vállalatok által naponta közzétett ajánlatok ezrein keresztül.